Tricou Nem Oregszem pentru Barbati

69,00 lei
24 ore
TP267

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricouri pentru barbati din 100% bumbac, personalizate cu grafica haioasa in limba maghiara "Nem öregszem, hanem az értékem nő" (traducere: "Nu imbatranesc, doar imi creste valoarea"). Pretul afisat contine personalizarea.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Un domn cu simtul umorului cu siguranta va aprecia un cadou haios, indiferent de ocazie. Aceste tricouri cu grafica haioasa sunt perfecte ca si cadou de zi de nastere, dar sunt de fapt potrivite oricarei momente speciale din viata. Sunt realizate din material de calitate, astfel vor dainui multa vreme; sunt comozi dar si stilate, si, nu in ultimul rand, amuzante, ideale in viata de zi cu zi sau chiar si acasa. Cu totii avem nevoie de cel putin un tricou stilat in garderoba, pentru tinute lejere, si daca doresti sa cumperi un tricou pentru tine sau pentru cineva cunoscut, este bine sa alege unul comod, practic, dar in acelasi timp si interesant. Deci un astfel de tricou va fi un accesoriu ideal pentru garderoba oricarei persoane!

TP267

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE