Tricou Boros Vagyok pentru Barbati

85,00 lei
24 ore
GI64000-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac

Tricou personalizat pentru barbati, marca Gildan, din bumbac 100%. Pretul afisat contine personalizarea de o dimensiune intre A4 si A3, cu grafica haioasa in limba maghiara: "Boros vagyok, de néha sörrel kísérem a pálinkát" (traducere: "Imi place vinul, dar uneori beau bere dupa tuica"). Un cadou amuzant si stilat pentru cei cu simtul umorului, pentru orice ocazie.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Marimi Barbati:     S        M         L        XL      2XL  

Dimensiuni:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Marime
Culoare
Cant.
in stoc

Cu totii cunoastem cel putin o persoana caruia ii place sa petreaca o seara vesela cu prietenii si cu un pahar sau doua din bautura preferata. Daca cautati un cadou stilat pentru aceasta persoana, si el are simtul umorului, acest tricou personalizat cu grafica haioasa este tocmai ceea ce cautati. Este un cadou potrivit in special pentru o zi de nastere, petrecerea burlacilor sau alte ocazii cand se daruiesc cadouri haioase, dar aceasta nu inseamna ca nu puteti darui acest tricou oricand, chiar si fara ocazie ca o atentie simpla, dar speciala din partea Dvs. Puteti alege din trei culori stilate si cinci marimi, deci la noi veti gasi tricoul potrivit pentru preferintele oricui. Daruiti cu stil si personalitate, alegeti acest tricou!

GI64000-BL

Detalii produs

Metoda de personalizare
Imprimare digitala direct pe suprafata
Material
Bumbac
PRODUSE RECOMANDATE