Cutie Cufar cu Flori de 8 Martie

76,00 lei
24 ore
SFB166

Aranjament din Crin Peruvian si Lisianthus, finisat cu Gypsophila, conceput din suflet ca si cadou pentru a exprima aprecierea sincera de Ziua Femeii. Cutia tip cufar in care toate acestea sunt aranjate este din lemn, si i se poate atasa o eticheta din lemn, care poate fi personalizata prin gravura cu un text, eventual un nume.

Dimensiuni aranjament: 10 x 7 x 11 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Un aranjament floral este un cadou elegant, de bun gust pentru orice ocazie in care doriti sa daruiti un cadou de neuitat; acest aranjament este cadou ideal pentru o doamna sau domnisoara feminina, eleganta, pentru 8 Martie, o zi in care ne exprimam iubirea si aprecierea catre femeile importante de viata noastra.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB166
PRODUSE RECOMANDATE