Lampa 3D "Te iubesc" cu Poza

98,00 lei
24 ore
WG213

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D din acryl gravat cu inima si textul "Te iubesc!" disponibil in limba romana, maghiara sau engleza, cu lumina LED, personalizabila cu orice poza dorita. Dimensiuni: inaltime 22,5 cm, latime 23 cm. Puteti alege din 7 culori de iluminat, sau puteti seta lumina sa isi schimbe culoarea. Lampa functioneaza cu baterii AA, laptop sau powerbank prin cablu micro-USB, sau cu incarcator de telefon cu port USB tip B. Cablul USB este inclus in colet. Este un cadou minunat si unic pentru iubit sau iubita. Sunt disponibile 7 tipuri de baza, cu functii diferite.

Atentie! Poza se vede clar atunci cand lumina este setata pe culoarea alba. Daca setati lumina pe alta culoare, si culoarea de baza a pozei se va schimba.

Vizioneaza filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Limba personalizarii
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Cadourile personalizate sunt alegerea perfecta pentru orice ocazie importanta care cere un cadou de neuitat. Aceasta lampa speciala este ideala pentru ocazii romantice, de exemplu Ziua Indragostitilor, cu grafica unica si posibilitatea de a o personaliza cu orice poza dorita, care va aduce aminte de momente speciale petrecute impreuna. Nu ezitati sa o alegeti pentru iubit sau iubita - va fi o surpriza minunata!

WG213

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE