Lampa 3D "Te iubesc" cu Nume si Poza

98,00 lei
24 ore
WG215-NUMEPOZA

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D din acryl gravat cu textul "Te iubesc" disponibil in limba romana, maghiara sau engleza, personalizabila cu orice nume dorit.  Este cadoul ideal pentru iubit sau iubita. Puteti alege din 7 culori de iluminat sau poate fi setata sa isi schimbe culoarea. In interiorul inimii din grafica se va imprima o poza aleasa de Dvs. Sunt disponibile 7 tipuri de baza cu functii diferite, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D.

Atentie: poza se vede clar atunci cand lumina LED este setata pe culoarea alba. Daca lumina este setata pe alta culoare, se shimba si culoarea de baza a pozei.

Vizioneaza filmul de prezentare

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Limba personalizarii
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Daca sunteti in cautarea cadoului ideal pentru iubitul sau iubita, sotul sau sotia Dvs., puteti alege aceasta lampa unica personalizabila. Cu grafica romantica si locas pentru o poza speciala, va fi o surpriza minunata. Nu este doar o decoratiune frumoasa, ci si un cadou special care va ramane o amintire frumoasa pentru mult timp. Functioneaza cu trei baterii AA, dar si de pe calculator sau powerbank prin cablu micro-USB, sau cu incarcator de telefon cu port USB tip B. Cablul USB este inclus in colet. Dimensiuni: inaltime 19 cm, latime 22 cm. Poate fi un cadou de neuitat pentru ocazii speciale.

WG215-NUMEPOZA

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE