Site-ul nostru foloseste cookie-uri pentru optimizarea continutului si imbunatatirea performantei platformei. Pentru informatii suplimentare despre acestea, pentru setari sau retragerea acceptului, va rugam sa accesati Setarile Cookie-urilor

cancel

Felicitare de Ziua Indragostitilor "Te Iubesc"

Felicitare de Ziua Indragostitilor din lemn gravat, productie proprie, cu fundal rosu si mesaj special pentru iubit/iubita, disponibila in limba romana, maghiara sau engleza. Un cadou unic pentru persoana iubita, personalizabil cu numele sau. Mesajul de pe felicitare poate fi schimbata dupa dorintele clientului, costul personalizarilor este inclus in pret.

Dimensiuni felicitare: 8,5 x 12,5 x 0,5 cm. Inaltime suport: 12,5 cm.

Referinta:
WG133R-TEIUBESC
40,00 RON
Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Max 250 car.
Limba personalizarii
Stoc intern Produse
Adora0
Descriere

Daca doresti sa trimiti un mesaj de Ziua Indragostitilor plin de iubire unei persoane speciale, noi te putem ajuta. Aceasta felicitare unica din lemn are text special si se poate personaliza cu numele iubitului/iubitei tale. Este disponibila in trei limbi, deci poti alege mesajul cel mai potrivit pentru oricine, sau poti inlocui mesajul nostru cu unul de-al tau daca doresti. Nu ezita sa o alegi - va fi o surpriza de neuitat!

Comentarii
16 alte produse in aceeasi categorie:
Roses Box
Adora

123,00 RON
Acest aranjament romantic este perfect pentru ocazii importante. Contine 7 fire de trandafiri rosii infocati, aranjate intr-o cutie de lux rotund, din carton de culoare alba. Aranjamentul are dimensiunea: 16 x 24 cm.
Aranjament Love Message
Adora

39,00 RON
Frumusetea acestei creatii consta chiar in simplitatea ei. Suportul din lemn vopsit, in forma de inima, este personalizat cu un mesaj special pentru o persoana speciala. Aranjamentul mai contine o vaza cilindrica din...

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare