Cana "Te Iubesc Mama"

78,00 lei
72 ore
SFB061

Detalii produs

Metoda de personalizare
Sublimare
Material
Ceramica

Cana din ceramica alba, cu interior si maner rosu, maner in forma de inimioara, personalizata special pentru mama, combinata cu flori, Miniroze, Santini si Cymbidium. Personalizarea si florile sunt incluse in pret. Personalizarea se poate alege in limba romana sau in limba maghiara.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Limba personalizarii
Cant.
se aduce la comanda in maxim 7 zile

O cana alba cu maner in forma de inima rosie, poate fi oferita in cadou pentru orice eveniment important din viata dumneavoastra sau a celor din jur. Aceste cani sunt din ceramica, se pot spala in masina de spalat vase, metoda de personalizare prin sublimare permite ca grafica sa nu se estompeze niciodata; sunt personalizate special pentru Mama, pentru ocazii in care doriti sa va exprimati iubirea si aprecierea catre ea. 

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, daca nu puteti fi contactati de curier, si livrarea se amana, florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB061

Detalii produs

Metoda de personalizare
Sublimare
Material
Ceramica
PRODUSE RECOMANDATE