Aranjament Mov cu Alb in Cutie Ovala

116,00 lei
24 ore
SFB063

Aranjament mov cu alb in cutie ovala, contine Miniroze, Eustoma, Trachelium. Cu un astfel de aranjament vei face o impresie speciala la un eveniment important, cum ar fi Ziua Mamei, Ziua Femeii, absolvire, pensionare, etc. Dimensiune :230x170x160 mm

La cerere se poate adauga un text imprimat pe un carton de lux, la 10,00 lei.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aranjamentele florale sunt cadouri potrivite pentru orice ocazie speciala. Acest aranjament in nuantele culorii mov are o eleganta deosebita care este perfect pentru a exprima apreciere intr-un mod stilat, de bun gust. Cadou perfect pentru doamne, domnisoare, sau pentru cupluri.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB063
PRODUSE RECOMANDATE