Cana cu Flori de Ziua Mamei

80,00 lei
24 ore
SFB138

Detalii produs

Metoda de personalizare
Card personalizat
Material
Ceramica

Acest aranjament este un cadou simplu, dar plin de dragoste pentru Mama, pentru orice eveniment important. Contine o cana din ceramica de culoarea alba, personalizata cu grafica speciala pentru mame, in care sunt aranjate elegant trandafiri, germinii si orhidee.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Un aranjament deosebit din flori taiate iti poate exprima dragostea perfect cand ramai fara vorbe. Acest aranjament a fost conceput si creat cu suflet pentru Mama, iar cana personalizata special pentru ea va ramane o amintire frumoasa pentru mult timp.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB138

Detalii produs

Metoda de personalizare
Card personalizat
Material
Ceramica
PRODUSE RECOMANDATE