Aranjament cu Flori si Tricou Alb pentru Mama

190,00 lei
24 ore
SFB046

Un aranjament floral pentru Ziua Mamei, 8 Martie, eventual zi de nastere, care contine trandafiri, miniroze, crin Peruvian, si un tricou alb de femei, personalizat cu grafica pentru mama, toate aranjate elegant intr-o cutie in forma de inima. Dimensiuni aranjament : 220 x 200 mm.

Marimea tricoului puteti adauga comenzii, dupa ce il alegeti din tabelul urmator:

Marimi:             S         M         L        XL       2XL 

Dimensiuni :   64/41  67/43   69/47  71/50  72/56 

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament deosebit a fost conceput si creat pentru o zi speciala cand ii aratam Mamei cat de mult o iubim. Cu flori minunate si cu un tricou frumos cu textul "Cea mai buna Mama din lume!", acest aranjament cu siguranta va aduce un zambet al bucuriei sincere pe buzele mamei.

Tricourile personalizate se spala cu mana, pe dos, la maxim 30 grade Celsius, NU se foloseste inalbitor, NU se calca direct pe grafica !!!

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de la o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB046
PRODUSE RECOMANDATE