Aranjament "Arborele Vietii" cu Rama Foto

114,00 lei
24 ore
SFB214

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn

Un aranjament deosebit din trandafiri, germini, alstroemeria, si o rama foto din metal, care sunt aranjate cu grija intr-o ladita din lemn, gravata cu arborele vietii pe fiecare parte a cutiei. Este un cadou elegant pentru orice ocazie, in special pentru doamne, domnisoare. Dimensiuni cutie: 10 x 10 x 11 cm. Dimensiuni aranjament: 20 x 24 cm.

Cant.
Ultimele produse in stoc

Arborele vietii este un simbol foarte veche a vitalitatii si chiar a lumii intregi. Acest suport din lemn cu simbolul "Arborele vietii" contine un aranjament frumos cu flori taiate si o rama foto. Este cadou ideal pentru orice ocazie pentru o doamna sau domnisoara eleganta, feminina.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB214

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn
PRODUSE RECOMANDATE