Aranjament in Cana “Te iubesc, Mama!”

88,00 lei
24 ore
SFB211

Detalii produs

Metoda de personalizare
Sublimare
Material
Ceramica

Un aranjament special pentru Ziua Mamei, o combinatie de trandafiri si garofite, intr-o cana cu interior rosu si maner rosu, personalizata cu un text special pentru aceasta zi. Canile sunt din ceramica, iar personalizarea se face prin sublimare, grafica nu se sterge niciodata. Exista varianta in limba maghiara si romana.

In limba Romana: "Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna... intotdeauna Mama mea"

In limba maghiara: "Az egyetlen személy, aki mindig mellettem lesz, aki bízik bennem és feltétel nélkül szeret, az te vagy édesanyám! Szeretlek Anya"

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
Limba personalizarii
Cant.
Ultimele produse in stoc

Canile personalizate si aranjamentele florale sunt doua variante de cadouri foarte apreciate la orice ocazie. Acest aranjament deosebit este o combinatie a acestora, conceput si creat special pentru cea mai importanta femeie din viata: mama. Grafica frumoasa si florile elegante, impreuna cu un mesaj din inima, alcatuiesc un cadou care este garantat sa aduca bucurie sincera, potrivit pentru Ziua Mamei, 8 martie, zile de nastere sau alte ocazii importante.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB211

Detalii produs

Metoda de personalizare
Sublimare
Material
Ceramica
PRODUSE RECOMANDATE