Lampa 3D "Te iubesc, Mama!"

89,00 lei
24 ore
WG215-MAMA

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura

Lampa 3D din acryl gravat cu textul "Te iubesc, Mama!" disponibil in limba romana, maghiara sau engleza, cu lumina LED. Puteti alege din 7 culori de iluminat, sau puteti seta lumina sa isi schimbe culoarea. Functioneaza cu trei baterii AA, dar si de pe calculator sau powerbank prin cablu micro-USB, sau cu incarcator de telefon cu port USB tip B. Cablul USB este inclus in colet. Dimensiuni: inaltime 19 cm, latime 22 cm. Un cadou perfect pentru Mama.

Lampa este disponibila cu 7 tipuri de baza, cu functii diferite, pentru detalii puteti citi descrierea categoriei de lampi 3D pe acest site.

Vizioneaza filmul de prezentare

Limba personalizarii
Suport de prindere sau baza
Cant.
in stoc

Doriti ca mama Dvs. sa se simte iubita si apreciata? Acum puteti sa va exprimati sentimentele cu un cadou personalizat, conceput si creat special pentru ea. Aceasta lampa unica poate fi setata sa-si schimbe culoarea luminii si este gravata cu grafica speciala cu un mesaj pentru mama. Nu este doar o decoratiune frumoasa, ci si un cadou perfect pentru orice ocazie cand doriti sa daruiti mamei un cadou de neuitat.

WG215-MAMA

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
PRODUSE RECOMANDATE