Aranjament Roses & Chocolate

164,00 lei
24 ore
SFB145

Acest aranjament romantic contine trandafiri rosii si ciocolata Ferrero, aranjate cu mare atentie la detalii intr-o cutie rosie in forma de inima. Un cadou perfect pentru ocazii romantice, si nu numai.

Dimensiuni: 15 x 15 x 10 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
  • Max 250 car.
Cant.
Ultimele produse in stoc

Acest aranjament cu trandafiri rosii si ciocolata delicioasa este un cadou elegant, dar totusi romantic pentru ocazii importante, de exemplu o aniversare sau Ziua Indragostitilor - dar nu numai. Este de fapt perfect pentru orice ocazie in care doresti sa-ti exprimi iubirea si aprecierea.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor pot diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB145
PRODUSE RECOMANDATE