Cana "Best Mom Ever" cu Orhidee
  • Cana "Best Mom Ever" cu Orhidee

Cana "Best Mom Ever" cu Orhidee

76,00 lei
72 ore
SFB055

Cana "Best Mom Ever" cu Orhidee este un aranjament special pentru Ziua Mamei, o cana de cafea cu farfurie personalizata cu textul "Best Mom Ever", combinata cu flori Cymbidium taiate, aranjate elegant, umpland in totalitate cana.  La cerere, textul pe cana poate fi alta, ceea ce puteti adauga la comanda in campul personalizare. Dimensiuni aranjament : 150 x 130 mm

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Cant.
Se livreaza in 3 zile

Un cadou elegant, dar totusi plin de iubire pentru Mama, perfect pentru orice ocazie sau eveniment dar in special pentru Ziua Mamei, cu orhidee minunate si un mesaj special care va ramane o amintire frumoasa pentru multa vreme.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, altfel florile se deterioreaza rapid, fiind inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB055
PRODUSE RECOMANDATE