Cos din Lemn cu Flori de Primavara

118,00 lei
24 ore
SFB738

Acest cosulet din lemn cu flori contine o planta Hedera bicolor si 2 flori cu bulbi Hyacinthus diferite culori, finisat cu muschi de Islanda, pietricele decorative si elemente decorative de primavara, aranjate cu stil intr-o ladita din lemn, productie proprie. Cosuletul din lemn se poate grava la cerere cu text.

Dimensiuni: 22.5 x 15.5 x 25 cm.

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
Metoda de personalizare
Cant.
Ultimele produse in stoc

Aceasta compozitie florala vesela va aduce spiritul de primavara in orice casa, si poate fi un cadou frumos de sarbatori, pentru zile de nastere, sau alte ocazii, mai ales pentru doamne, domnisoare.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta; va rugam sa ridicati comanda in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB738
PRODUSE RECOMANDATE