Cadou pentru Mama in Cutie de Lemn

346,00 lei
24 ore
SFB216

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn

Un cadou deosebit pentru mame, care contine o cutie din lemn cu trei compartimente, un sort de bucatarie personalizat, un vin spumant Lemoncello cu eticheta personalizabila, si un aranjament floral din zantedeschia, crin peruvian si fresii, finisat cu sisal. Toate personalizarile pot veni de la Dvs., atat grafica, cat si textele, trebuie doar sa le atasati comenzii, costul lor este inclus in pret.

Dimensiuni cutie: 38x13x14 cm

Dimensiuni aranjament: 38x21x31 cm  

Personalizare produs

Nu uita sa salvezi personalizarea pentru a putea adauga in cos
  • Max 250 car.
  • Niciun fisier selectat .png .jpg .gif
Cant.
Ultimele produse in stoc

Un cadou deosebit pentru Mama, pentru orice ocazie la care doresti sa-ti exprimi iubirea, cu flori taiate rafinate si un sort de bucatarie practic, personalizabil, intr-o cutie cu design elegant.

Florile folosite sunt mereu proaspete, in unele cazuri ele pot fi sub forma de boboci, care se deschid in maxim 24 ore daca sunt tinuti la caldura. Nuanta florilor poate diferi de la un produs la altul. Produsele cu flori vii se livreaza de pe o zi la alta, va rugam sa ridicati coletul in cat de scurt timp posibil, fiindca florile se deterioreaza rapid daca sunt inchise si tinute la caldura. In acest caz, reclamatii nu mai primim. Nu ne asumam raspunderea nici pentru deteriorarea lor in timpul transportului.

SFB216

Detalii produs

Metoda de personalizare
Gravura
Material
Lemn
PRODUSE RECOMANDATE