cancel
Szűrés eszerint
Vizualizate Recent
Niciun item

Esküvő

Szűrés eszerint

33,00 RON
Saját gyártású V2 szalvétatartó fából. Az ár, valamint a csomag NEM tartalmazza a szalvétákat. Gravírozással személyesíthető, bármilyen kért rövid szöveggel vagy grafikával. Ideális esküvői vagy eljegyzési ajándék....

28,00 RON
Fából készült, saját gyártású boros doboz. A kezdeti ár NEM tartalmazza a bort, de együtt rendelhető egy vagy akár három minőségi borral, amelyekre saját képpel, szöveggel vagy mindkettővel személyesített címke...

42,00 RON
Saját gyártású nagy ládikó fából, méretek: 25 x 20 x 15 cm. Különleges ajándék bármilyen alkalomra. Tartozik hozzá egy fából készült címke is, amely személyesíthető gravírozással vagy színes nyomtatással.

12,00 RON
Fa ajándékdoboz - remek ajándék bármilyen alkalomra, többféleképpen használható. Tartalmaz egy fa címkét is, ami kérésre személyesíthető, gravírozással vagy UV nyomtatással. Méretek: 8 x 8 x 5 cm.

Az esküvő egy egyszeri, csodálatos alkalom egy pár életében. Természetesen egy ilyen különleges alkalom megkövetel egy feledhetetlen ajándékot a házaspárnak. Függetlenül attól, hogy családtagoknak, kedves barátoknak, vagy távolabbi rokonoknak, ismerősöknek keres esküvői ajándékot, nálunk biztosan megtalálja, amire szüksége van. Széles választékot kínálunk egyedi, elegáns ajándékokból, ízléses virágelrendezésekből és kifinomult ajándékcsomagokból, amelyekkel meglephet egy párt. A választott ajándéktárgyat vagy ajándékcsomagot személyesítheti is a házaspár nevének kezdőbetűivel, egy kedves emlékeket idéző képpel vagy egy jókívánságokkal teli üzenettel, hogy a tökéletes meglepetést adhassa át nekik, amely hosszú ideig szép emlék marad majd.

Meniu

MRGIFT

Creaza cont gratuit pentru a salva produse adorate.

Conectare