Graduation Box plüssmackóval

226,00 lei
72 óra
SFB218

A ballagás mindig egyet jelent a jókívánságokkal, virágokkal és ajándékokkal. Ez az elegáns ballagási virágelrendezés rózsákból és szegfűkből áll egy könyv alakú dobozban (29 x 22 x 8 cm), középen egy plüssmackóval (17 x 15 x 20 cm) ballagási ruhában, ami az ölében egy nyitott könyv formájú, saját üzenettel személyre szabható fatáblácskát tart. Elrendezés méretei: 29 x 22 x 27 cm. A virágok vágott virágnak való szivacsban vannak, ajánlott 2-3 nap után megöntözni őket, hogy tovább frissek maradjanak.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
    Saját opcióid:
Qty
Rendelhető

Ez a csodás ballagási virágelrendezés különleges eleganciát sugároz köszönhetően a vágott virágoknak, de tartalmaz egy barátságos plüssmackót is, aki a te személyes üzenetedet hordozza. Nagyon szép emlék lehet egy különleges, fontos napról.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot a lehető legrövidebb időn belül, mert a virágok gyorsan hervadnak, ha melegben, zárt levegőn vannak tartva huzamosabb ideig. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB218