Aranjament floral în cutie tip carte
  • Aranjament floral în cutie tip carte

"Színes ősz" virágelrendezés

141,00 lei
24 óra
SFB017

Virágelrendezés gondosan válogatott, meleg őszi színekben, könyv alakú ajándékdobozba helyezve, tökéletes választás születésnapra, évfordulóra, különleges alkalmakra. Az elrendezést tartalmazó doboz személyesíthető, így még inkább megnőhet egy ilyen ajándék érzelmi értéke.

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Ez az elegáns virágelrendezés egy könyv alakú, 250*170*60 mm-es karton ajándékdobozban van elhelyezve, az elrendezés mérete 280*190*180 mm. Kilenc szál gondosan válogatott virágot tartalmaz: liziantuszt, minirózsát, gerberát, margaréta krizantémot. A doboz teteje kívül gravírozással, belül nyomtatással személyesíthető bármilyen kért képpel vagy szöveggel, az ár tartalmazza a személyesítést.

A felhasznált virágok mindig frissek, néha bimbókat tartalmazhatnak, amelyek max. 24 óra alatt kinyílnak, ha melegben vannak tartva. A virágok árnyalata változhat termékről termékre. A vágott virágos termékeinket egyik napról a másikra szállítják ki, kérjük, vegye át a csomagot minél rövidebb időn belül, mert a virágok hamar hervadnak, ha hosszabb ideig melegben, zárt levegőn vannak tartva. Ilyen esetekben reklamációkat nem fogadunk, nem vállaljuk a felelősséget a szállítás közben esett károkért sem.

SFB017