Asa Arata un Tata póló

85,00 lei
24 óra
TP249-BL

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut

Gildan Softstyle márkájú személyesített férfi pólók, 100% pamutból. Az ár tartalmazza a személyesítést A4 és A3 közötti méretben, román nyelvű grafikával: "Asa arata un tata adevarat la 45 de ani" (jelentése: "Így néz ki egy igazi apa 45 évesen"). Kérésre a szám a grafikában módosítható, kérjük, adja meg az életkort a rendelés leadásakor.

A személyesített pólókat kézzel kell mosni, kifordítva, max. 30 Celsius fokon, NE használjon fehérítőt, NE használjon vasalót a grafikán!!!

Férfi méretek:          S        M         L        XL      2XL  

Méret cm-ben:      67/46  71/51  74/56  77/61  79/66 

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • max. 250 kar.
Méret
Szín
Qty
in stoc

A születésnapok egyedi és fontos alkalmak az életben: szép pillanatok, amelyeket a családdal vagy barátokkal ünneplünk. És az édesapád megérdemel egy különleges ajándékot mindegyikre, nem igaz? Ha szeretnéd őt olyasvalamivel meglepni, ami egyszerre praktikus, egyedi és szívből jövő, egy személyesített póló a tökéletes választás. Ez a póló az édesapád korától függően lesz személyesítve, így bármelyik születésnapjára remek ajándék lehet. Ráadásul a Gildan pólók tartós, minőségi anyagból készültek, tehát sokáig megmaradnak szép emlékként. Ne is várj, rendelj egyet most, és biztosan nagy sikered lesz egy ilyen ajándékkal!

TP249-BL

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás a felületre
Összetétel
Pamut