Digitális fénykép nyomtatás 10*15

1,50 lei
24 óra
POZA 10*15

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás
Összetétel
160g-os fényes karton
Örökítsd meg az élet fontos pillanatait a mi segítségünkkel.

Fényképeket nyomtatunk fényes fotópapírra, két méretben: 10*15 cm és 15*20 cm. Tökéletes ajándék családtagoknak, az emlékek megőrzésére. A szép pillanatok megérdemlik, hogy fényképeken gyűjtsük össze őket.

Csak fel kel tölteni a képeket, elküldeni őket egyre a következő email címek közül: [email protected] , [email protected] sau [email protected], és megadni a szállítási adatokat, a többiről mi gondoskodunk. Nagyobb mennyiségeknél kérj árajánlatot.

 UPLOAD itt 

Termék testreszabása

Ne feledd, hogy el kell mentened az egyéni beállításokat, mielőtt azt hozzáadod a kosárhoz
  • Nincs fájl kiválasztva .png .jpg .gif
  • max. 250 kar.

Mennyiségi kedvezmény

Mennyiség Kedvezmény Megtakarítás
50 0,10 lei Legfeljebb 5,00 lei
100 0,50 lei Legfeljebb 50,00 lei
Qty
Utolsó tételek a raktáron

Amikor a fényképekkel dolgozunk, tudni kell, hogy a nyomtatás a hossz aránya szerint történik, azaz a fénykép szélessége mindig 15 cm, a hossza azonban a fénykép eredeti méretétől függ (változó/dinamikus nyomtatási arány), így minden részlet a papírra kerül.

Ha nem számolnánk a hossz arányával, egyes esetekben a fénykép veszítene például a felső vagy alsó részéből. Ez azt jelenti, hogy a különböző fotók különböző hosszúsággal lesznek nyomtatva; ha szeretné, hogy egyformák legyenek, kérjük, méretezze őket át egy fényképeket szerkesztő programban.

Mivel a fényképeket papír tekercsre nyomtatjuk, a fényképek szélessége mindig a tekercs 15 cm-es szélességének felel meg, a hossz pedig a fénykép méretétől függően változik.

A fehér margók megjelenését elkerülendő a nyomtatónk nagyobb felületen dolgozik, mint a papír mérete, így enyhe, 2-2 mm-es veszteség van a széleken, valamint a nyomtatónk levág még 1-1 mm-t a fénykép hosszából.

POZA 10*15

Adatlap

Személyesítés típusa
Digitális nyomtatás
Összetétel
160g-os fényes karton